Parkolás


Részletes információ:

Egyedi parkolási árajánlatért, parkolójegyekkel kapcsolatos bővebb információért kérjük, hogy látogassa meg a parkolót működtető cég weboldalát itt.

Tudnivalók a parkoláshoz:

  • A parkoló a nap 24 órájában folyamatosan üzemel.*
  • 2019. június 01-től: Az első 3 óra összesen 200 Ft, utána minden további megkezdett óra 200 Ft.

Ha elvesztette a parkolójegyét, vagy a parkolásról számlát szeretne, vagy bármilyen kérdése van a parkolással kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a mélygarázs főbejáratánál található parkoló irodában.

* Állami ünnepnapokon a KÖKI Terminal és parkolóháza is zárva tart a jogszabályi előírásoknak megfelelően. Ezeken a napokon limitált parkolási lehetőséget nyújt a közlekedőknek a következő módon: az OBI oldalán a Vak Bottyán utcai be- és kihajtón keresztül lehet autóval bejönni. A mélygarázs szinten a Garázsmesteri iroda előtti parkolórészt mindenkor nyitva tartjuk, a többit kordonnal lezárjuk.  Igény szerint további parkolókat nyitunk meg. Az OBI külső parkolója mindig teljes kapacitással üzemel. Az ünnepnapokon a mélygarázsból csak a kék lifttel és csak a kaszinóig lehet közlekedni. Más ajtó és lift nem üzemel, így a vasúti csomópont megközelítése csak a parkolót gyalog elhagyva az épületet megkerülve valósítható meg. A házba bejutva a vonatállomást megközelíteni csak normál nappali nyitva tartási időben lehet a parkoló felől.

A tájékozódás megkönnyítésére adott parkoló zónákhoz adott színvilágú lift és eligazító táblák segítik az ide látogatókat.

parkolas-szinkoddal

A parkolók megközelítési lehetősége ki- és behajtási útvonalakkal:

parkolas-utcakkal

Parkolási Szabályzat:

Letöltés PDF formátumban (84kB)

A Nemzeti Közművek (NKM) elektromobilitással foglalkozó Mobiliti csoportjának első egyenáramú villámtöltőjét megtalálhatja a KÖKI Terminál földalatti parkolójának bejáratánál, ami 3 másik dupla csatlakozós AC töltővel egyetemben működnek. Az ausztrál gyártmányú, különösen keskeny kialakítású és csendes működésű töltőből eddig Magyarországon nem létesült egy sem, pedig speciális folyadékhűtéses kialakítása miatt Észak-Amerikában és a skandináv országokban is népszerű. A Tritium Veefil RT töltő mind CCS, mind CHAdeMO csatlakozón képes 50 kW teljesítmény leadására (de egyszerre csak az egyik mehet, mint minden más töltőnél is), de váltakozó áramú (AC) Type2 csatlakozás nincs rajta. A villámtöltő melletti 6 darab Type2-es csatlakozás mindegyike 22 kW-os, és a kábelek csatlakoztatása után automatikusan indul. A villámtöltő indításához sincs szükség regisztrációra vagy kártyára, a töltés az egyszerű kezelőfelületen egy gombnyomással indítható. Kellemes töltődést kívánunk.