Parkolás


Részletes információ:

Egyedi parkolási árajánlatért, parkolójegyekkel kapcsolatos bővebb információért kérjük, hogy látogassa meg a parkolót működtető cég weboldalát itt.

Tudnivalók a parkoláshoz:

  • A parkoló a nap 24 órájában folyamatosan üzemel.*
  • 10 perc türelmi idő után 200 Ft/4 óra, ezt követően minden megkezdett óra 200Ft.

Ha elvesztette a parkolójegyét, vagy a parkolásról számlát szeretne, vagy bármilyen kérdése van a parkolással kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a mélygarázs főbejáratánál található parkoló irodában.

* Állami ünnepnapokon a KÖKI Terminal és parkolóháza is zárva tart a jogszabályi előírásoknak megfelelően. Ezeken a napokon limitált parkolási lehetőséget nyújt a közlekedőknek a következő módon: az OBI oldalán a Vak Bottyán utcai be- és kihajtón keresztül lehet autóval bejönni. A mélygarázs szinten a Garázsmesteri iroda előtti parkolórészt mindenkor nyitva tartjuk, a többit kordonnal lezárjuk.  Igény szerint további parkolókat nyitunk meg. Az OBI külső parkolója mindig teljes kapacitással üzemel. Az ünnepnapokon a mélygarázsból csak a kék lifttel és csak a kaszinóig lehet közlekedni. Más ajtó és lift nem üzemel, így a vasúti csomópont megközelítése csak a parkolót gyalog elhagyva az épületet megkerülve valósítható meg. A házba bejutva a vonatállomást megközelíteni csak normál nappali nyitva tartási időben lehet a parkoló felől.

A tájékozódás megkönnyítésére adott parkoló zónákhoz adott színvilágú lift és eligazító táblák segítik az ide látogatókat.

parkolas-szinkoddal

A parkolók megközelítési lehetősége ki- és behajtási útvonalakkal:

parkolas-utcakkal

Parkolási Szabályzat:

Letöltés PDF formátumban (84kB)