Kupon


Vásárolj kuponajánlatainkkal kedvezményesen a KÖKI Terminál megjelölt üzleteiben 2020. február 14. és 16. között!

Ha mobilon böngészel, nincs más dolgod, mint az alábbi linkre kattintani, bemenni a KÖKI-ben a választott boltba, és a pénztárnál a telefonodról megmutatni a kupont! A kedvezményt azonnal megkapod és még a környezetedet is véded.

Valentin napi kuponok – mobil verzió

Ha számítógépen netezel, akkor kattints az alábbi linkre a kuponokért, nyomtasd ki, és mutasd be a választott boltban a megfelelő kupont! 

Valentin napi kuponok – számítógép verzió

 

A KÖKI Terminál elkötelezett a kevesebb papírhasználat mellett. Tegyél te is így és nyomtatás helyett inkább töltsd le a kuponokat a mobilodra!

 

A kedvezmények kizárólag kupon ellenében vehetők igénybe. Amennyiben az adott üzletben más kedvezmény is érvényben van, a kedvezmények összevonhatóságáról az üzletek saját hatáskörükben döntenek. Egy vásárlás alkalmával kizárólag egy kupon váltható be. A kupon kizárólag a feltüntetett napokon használható. A kedvezmény készpénzre nem váltható. További részletek az üzletekben. A változtatás jogát fenntartjuk. Az esetleges elírásokért, nyomdai hibákért, a résztvevő partner időközbeni módosításaiért a KÖKI EAST END Zrt. felelőséget nem vállal.