Bemutatkozás

A BioTechUSA a világ egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb termékvonala, számos országban piacvezető brand lett, az egyik legszélesebb szortimenttel.

Többek között annak köszönhető ez, hogy egyre népszerűbb a testépítés már nem csak a fiatal férfiak körében, de a hölgyek, és az idősebb korosztály is fontosnak tartja az egészséges életmódot és a tudatos táplálkozást is.

A hatalmas keresletet kielégítése érdekében franchise bolthálózat kiépítésére került sor. Magyarországon és az ország határain túl, már több mint 100 BioTechUSA Sport Élet Egészség Központ működik.

A BioTechUSA üzletekben felkészült, szakértő személyzetet áll a vásárlók rendelkezésére. Minden munkatárs magas színvonalú képzést kap. Így bármelyik boltban is járunk, szakszerű segítséget kapunk a céljaink minél hamarabbi eléréséhez.

A BioTechUSA számára fontos a kutatás-fejlesztés is. Nemzetközi szinten is a legnagyobb kutatóbázissal rendelkezik, képzett mérnökeik a legfrissebb kutatási eredményeket használják fel annak érdekében, hogy világszínvonalú termékek kerüljenek piacra.

Csak kiváló minőségű termékeket bocsátanak vásárlóik rendelkezésére, és ezt nem bizonyítja semmi jobban, mint az elégedett vevők és sportolók visszajelzései.

BioTechUSA Sport Élet Egészség Központ a Köki Terminálon is!

Egy helyet keresel, ahol segítenek megvalósítani álmaid? Akkor jó helyen jársz!

1. Széles termékválaszték

Üzleteink folyamatosan rendelkeznek a teljes termékválasztékkal, melyek között megtalálod a vitaminok, ásványi anyagok, zsírégetők, fogyókúrás termékek, izomtömeg-növelők, ízületvédők, regenerálók, energizálók teljes palettáját. Legyél nő vagy férfi, fiatal vagy idős, élsportoló vagy hobbisportoló, minden igényedre találunk megoldást, ha táplálék-kiegészítőről van szó.

2. Szakértő eladószemélyzet

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy eladószemélyzetünk kimagasló szakismerettel rendelkezzen. Bármilyen kérdésed merül fel az egészséges életmóddal, táplálkozással, testmozgással kapcsolatosan, fordulj bizalommal eladóinkhoz.

3. Ingyenes szolgáltatások

Szakértő eladóink segítenek Neked abban, hogy számodra melyik táplálék-kiegészítő fogyasztása és milyen adagolással lenne a legmegfelelőbb. Akár teljesítményed növelését szeretnéd elérni edzéskor, vagy szervezeted szeretnéd ellátni vitaminnal a mindennapi működéséhez, fordulj bizalommal szakeladóinkhoz. Az ingyenes táplálkozási tanácsadás mellet, ingyenes szolgáltatásként testzsír mérést és kalóriaszükséglet számítást is végeznek számodra.

4. Ingyenes törzsvásárlói kártya

Boltjaikban és weboldalunkon ingyenesen igényelhetsz törzsvásárlói kártyát. A kártyaigénylés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ezen kívül hírlevélben rendszeresen informálunk akcióinkról és újdonságainkról.

5. Folyamatos akciók

Havi akcióink alkalmával minden hónapban jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg számos termékünket. Emellett az Outlet Day, Vitamin Vásár és a Fogyókúra Napok alkalmával 15-20%-os kedvezményben részesülhetsz.


Üzlet adatlap

Üzlet profil Egészség és szépség
Üzlet elhelyezkedése I. emelet 162.
Térkép azonosító 162
Mobil telefonszám +36-20-432-4023
Vezetékes telefonszám nincs megadva
Weboldal

https://biotechusa.hu/

Bankkártya elfogadóhely nincs megadva

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00 – 20:00
Kedd: 10:00 – 20:00
Szerda: 10:00 – 20:00
Csütörtök: 10:00 – 20:00
Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00