Bemutatkozás

A KACKAC Játszóház nemcsak méreteiben, hanem funkciójában is túlmutat a hagyományos játszóházi kereteken.

Mivel a KÖKI Terminál amúgy is egy igazi családbarát pláza lesz, a KACKAC családi szórakoztató központ játékos eleganciájával, szokatlan építészeti megoldásaival, színpompás csodavilágával, valamint készség és kreativitást fejlesztő aktivitásaival nem csak illeszkedik a ház profiljába, hanem jelentős értékkel gazdagítja a dél-pesti régió gyermekközpontú szolgáltatási skáláját.

A KACKAC játékai már a jövőt idézik, hisz többek között magas színvonalú, speciális játszógép-park, baba sarok, konzolszoba, tematikus mászóka-rendszer, jégpálya és beltéri homokozó várja a gyerekeket. A KACKAC-ot választó gyerekek a játszóházak korát messze meghaladó környezetben, életkoruknak és érettségüknek megfelelő közösségi élményt szerezhetnek. A szolgáltatás fontos részét képezi továbbá a saját melegkonyhás étterem, valamint az egyedülálló látványkávéház, ahol a mokkamesterek dekoratív latte art kávékülönlegességekkel kényeztetik a gyermekeiket csodáló szülőket.

Fontos megjegyezni, hogy a KACKAC lesz az első játszóház itthon, ahol nem lesznek zajos és balesetveszélyes ugrálóvárak és mászófalak, a gyerekeknek pedig a szaladgáláson túl módjuk lesz a kreatívabb és gondolkodást serkentő játékok kipróbálására is. A KACKAC-ban szigorú be és kiléptetési rendszer működik, a hely megfelel a legmagasabb szintű tűzoltósági előírásoknak, a telepítésre kerülő játékok pedig szigorú TÜV minősítéssel rendelkeznek. A szakképzett óvónők és elsősegély ellátásban járatos animátorok aktív jelenléte megnyugvást jelent a szülőknek.

A KACKAC zsúrok, születésnapi partik megrendezése mellett privát és egyéb családi események, vállalati születésnapok, céges családi bulik, koktél partik lebonyolítására is napi szinten készen áll. A csoportos rendezvények palettája rendkívül változatos, s a folyamatos játék mellett páratlan tematikus, háttér és show jellegű műsorokkal is időszakosan előrukkol az elsőszámú családi szórakoztató központ.

A KACKAC kultúrmisszió része, hogy megtanítsa felelősségteljesen szórakozni a gyerekeket, a felnőtteket pedig hozzászoktassa a méltányos ár-érték arányú szolgáltatások igénybevételéhez. A játszóház jövőbe mutató, de klasszikus értékekkel fog útravalót adni egy feltörekvő generációnak, a legnagyobb játékosoknak! Legyél a rajongónk a facebook-on, a KACKAC klubtagoknak járó számos kedvezmény érdekében pedig még most regisztrálj a www.kackac.hu weboldalon.

KACKAC ÁRLISTA


Üzlet adatlap

Üzlet profil Sport és szabadidő
Üzlet elhelyezkedése II. emelet 233A.
Térkép azonosító 233A
Mobil telefonszám nincs megadva
Vezetékes telefonszám +36-1-347-0640
Weboldal

http://www.kackac.hu

Bankkártya elfogadóhely nincs megadva

Nyitva tartás

Hétfő: 10:00 – 20:00
Kedd: 10:00 – 20:00
Szerda: 10:00 – 20:00
Csütörtök: 10:00 – 20:00
Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 20:00