Keleti Andrea Tánciskolája

keleti-andrea2
Megnevezés: 
Keleti Andrea Táncstúdió

Üzletprofil:

Nyitva tartás: 

Hétfő: zárva
Kedd: zárva
Szerda: 20:00 - 21:50
Csütörtök: 18:30 - 21:50
Péntek: zárva
Szombat: 9:30 - 18:00
Vasárnap: zárva

Elhelyezkedés: 
II.emelet 237 és 239.

Figyelem!!!

A Köki terminálba szóló ajándék kuponok az induló csoportok első óráján válthatóak be, előzetes bejelentkezés után. Jelentkezni az info@keletiandrea.hu e-mail címen lehet!

Nem kell, hogy rendelkezz táncos előképzettséggel és kifejezetten tánctehetségnek sem kell lenned.

Elég ha csak egy kicsit kíváncsi vagy, vagy csábít az új kihívás. Kezdő tánctanfolyamainkon elsajátíthatod azokat a táncokat, amelyekre az élet bármely területén szükséged lehet.
Gondoljunk csak egy csodálatos egzotikus nyaralásra, ahol mindig jó, ha tudod a rumba, a samba, vagy a mambo alaplépéseit.

Nem kell messze menni, hogy egy jó salsa klubba betévedj, ebből már Budapesten is van számtalan. Ezért a mi tánciskolánkban megtanulhatod az elmúlt évek igazi világőrületének a salsának az alaplépéseit is. Ne feledkezzünk meg a forró nyári retro partykról és házibulikról, melyeknek nélkülözhetetlen eleme a rock n’ roll és a cha-cha-cha. A mi tánciskolánk tanárai tudják a biztos a módszert, hogy lehetsz ezeken a bulikon is a parkett ördöge.

Természetesen nem feledkezhetünk meg a telet végigkísérő báli szezonról sem, ahol az angolkeringő, a bécsi keringő,vagy éppen a tangó lépéseinek ismerete legalább annyira fontos,mint az alapvető illemszabályok ismerete. A mi táncoktatóink ebben is szívesen segítenek.

Hogy ha tánciskolára gondol az ember, természetes, hogy első sorban a tánclépés jut eszébe. De talán még ennél is fontosabb az az új életforma, amire a kellemes zene és  jó mozgás közben rátalálhatsz. A mindent elsöprő hangulat, a minden gondot feledtető kellemes felszabadultság, a jó társaság hamar az ember életének nélkülözhetetlen részévé válik. Jókedv, kikapcsolódás, és persze az észrevétlenül lepergő kalóriák  ez a mottónk, e szerint élünk mi is.

Bővebb információ a kurzusokkal kapcsolatban a http://keletiandrea.hu weboldalon érhető el.« Vissza az üzletek listájához