Bemutatkozás

A Konzolvilág az ország legnagyobb videojáték üzlethálózata, ezáltal meghatározó szereplője a hazai gamer-piacnak. Internetes áruházunkkal, az ország több pontján megtalálható boltjainkkal, verhetetlen árainkkal és óriási raktárkészletünkkel nemzetközi színvonalat képviselünk.

Kínálatunk főként videojátékokból, játékkonzolokból, kapcsolódó kiegészítőkből, okostelefonokból, és merchandise-termékekből áll, ugyanakkor nem merül ki ennyiben, hiszen a háztartási kisgépek és a legmodernebb okos technológiák rendkívül széles választéka is megtalálható webáruházunkban. Kiemelkedően fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, amiért 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban „Az Ország boltja” népszerűségi díjat is kiérdemeltük.

Nevünkkel ellentétben nem csak a konzolos, hanem a számítógépes játékosok számára is széles termékválasztékkal állunk rendelkezésre. Termék portfóliónkban teljes konfigurációk, és gamer-laptopok, illetve komponensek és tartozékok is találhatók. Hálózati eszközök, egerek, billentyűzetek, headsetek széles skálájával várjuk a PC-s játékosokat, akik a kifejezetten játékokhoz készült perifériákból válogathatnak.

Ezen kívül okostelefonok, okosórák, otthoni kisháztartási gépek és kiegészítő termékek (izzók, érzékelők) is beszerezhetők üzleteinkben. Üzletláncunk a legnagyobb gyártók Smart TV készülékeit is forgalmazza. Ugyancsak fontos része tevékenységünknek az irodai termékek értékesítése, így az otthoni vagy irodai munkavégzéshez nyomtatók, tintapatronok és szkennerek rendkívül széles választékát kínáljuk.

A videojátékok, filmek és sorozatok rajongói körében természetesen elengedhetetlen kellékek a különböző ajándéktárgyak, amelyek üzleteinkben szintén megvásárolhatóak. Hivatalos Marvel, DC, Star Wars, és több más népszerű termékvonal ruházati cikkeit, relikviáit és kellékeit szerezhetik be a rajongók, de a legújabb társasjátékok, illetve a legszuperebb könyvek és képregények is a termékpalettánk részét képezik.

A Konzolvilág bolthálózat célja, hogy az országban bárhol elérhető, széles termékkínálatot nyújtson mindenkinek, aki érdeklődik a játékok világa iránt. Új és használt konzolok, játékok, PC konfigurációk és tartozékok, okostelefonok, okos TV-k, háztartási kisgépek és ajándéktárgyak forgalmazásával ezt a célt kívánjuk szolgálni, vevőink megelégedésére. Ebben a szellemben várunk továbbra is mindenkit az ország több pontján található üzleteinkben, és webáruházunkban.

Szolgáltatások:
  • konzolszerviz átvételi pont
  • használt konzol- és játékbeszámítás, átvételi pont
  • Cofidis áruhitel-értékesítés
  • kiterjesztett és baleseti garancia értékesítés

Üzlet adatlap

Üzlet profil Multimédia és elektronika
Üzlet elhelyezkedése I. emelet 128/B.
Térkép azonosító 128B
Mobil telefonszám +36-70-400-1183
Vezetékes telefonszám nincs megadva
Weboldal

https://www.konzolvilag.hu
https://facebook.com/konzolvilag

Bankkártya elfogadóhely igen

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00 – 20:00
Kedd: 10:00 – 20:00
Szerda: 10:00 – 20:00
Csütörtök: 10:00 – 20:00
Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00