UniCredit BankBemutatkozás

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Érdeklődők!

2011. október 14-től már a KÖKI Terminálban is várjuk ügyfeleinket. Célunk, hogy Önök könnyen elérhetően, gyorsan és kényelmesen intézhessék nálunk banki ügyeiket.

Fiókunkban pénzügyi termékek és szolgáltatások széles körét kínáljuk – a számlanyitástól a befektetéseken át a hitelekig mind lakossági, mind pedig vállalati, vállalkozói ügyfeleink számára. A kiszolgálás során legfontosabb szempontunk, hogy ügyfeleink valós élethelyzetét és igényeit megértve nyújtsunk konkrét válaszokat és valódi előnyöket az előttük álló kihívásokra és lehetőségekre.

A bank új szolgáltatása a pénzbefizetési funkcióval rendelkező ATM, amely által lehetőség nyílik bankautomatán keresztüli készpénzbefizetésre az UniCredit Banknál vezetett forintszámlára. Ezáltal elkerülhető a sorban állás, továbbá bármikor elintézhető a befizetés a Bevásárlóközpont nyitva tartása alatt.

Bankunk a 22 európai országban jelen lévő csoport, az UniCredit tagja, mely a közép- és kelet-európai régióban a legnagyobb bankfiókhálózattal szolgálja ki ügyfeleit. A nemzetközi háttér nemcsak a magas színvonalú szakmai munkánkat segíti, de kézzelfogható előnyökkel jár ügyfeleink számára is: UniCredit betéti kártyájukkal például díjmentesen tudnak készpénzt felvenni az UniCredit-bankautomatákból nemcsak hazánkban, de további 17 országban is. Természetesen vállalati ügyfeleinknek is nemzetközi választékú és színvonalú szolgáltatásokat kínálunk. Szakértelmünk, partnerségünk segít a hazai és az uniós lehetőségek kihasználásában ugyanúgy, mint a nemzetközi pénzügyletek gyors és zavartalan lebonyolításában.

Új fiókunkban szép és kényelmes környezetben, színvonalas kiszolgálással fogadjuk ügyfeleinket és az érdeklődőket egyaránt. Látogassanak el hozzánk.
http://www.unicreditbank.hu

Üdvözlettel:

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Üzlet adatlap

Üzlet profil Pénzügyi szolgáltatás
Üzlet elhelyezkedése I. emelet 112.
Térkép azonosító 112
Mobil telefonszám nincs megadva
Vezetékes telefonszám +36-1-881-5652
Weboldal

http://www.unicreditbank.hu

Bankkártya elfogadóhely nincs megadva

Nyitva tartás

Hétfő: 09:00 – 18:00
Kedd: 09:00 – 17:00
Szerda: Zárva
Csütörtök: 09:00 – 17:00
Péntek: 09:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva