KÖKI ajándékkártya


De mi is az a KÖKI-ajándékkártya?

A KÖKI-ajándékkártya az Apple Wallet (IOS) vagy a Google Pay (Android) díjmentes, biztonságos elektronikus pénztárcába integrálható MasterCard alapú virtuális bankkártya.

Miért jó ez neked és annak, akit megajándékozol?

A KÖKI-ajándékkártyára feltöltött összeg a KÖKI Bevásárlóközpont üzleteiben költhető el, így akit meglepünk, tényleg azt vehet magának, amit csak szeretne! Nem kell attól félnie, hogy olyan terméket talál, ami a kapott összeget meghaladja, mint a papíralapú ajándékkártyáknál, hiszen ezt akár több részletben is elköltheti. Praktikus, mert mindig kéznél van – ki indul el manapság mobiltelefon nélkül otthonról? A KÖKI applikációban pedig nyomon tudja követni költéseit, illetve azt, hogy mekkora keret áll még rendelkezésére.

Hol tudsz KÖKI ajándékkártyát vásárolni?

Az ajándékkártyát online, a koki.peakgiftcard.com weboldalon vásárolhatod meg. Fizetés után e-mailben kapod majd meg az aktiváláshoz szükséges QR-kódot. Kinyomtatod az e-mailt, borítékba teszed és máris kész a tökéletes ajándék!


Miután KÖKI-ajándékkártyát vásároltál szeretteidnek vagy esetleg magadnak, akkor a következő nagyon egyszerű lépésekkel aktiválhatod:

  1. Töltsd le a KÖKI nevű applikációt* az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, és regisztrálj!
  2. Aktiváld a QR-kódot** az ajándékkártya menüpontban!
  3. Aktiválás után egy mozdulattal helyezd át az ajándékkártyát az Apple Wallet (iOS) vagy a Google Pay (Android) alkalmazásba!*

* Az applikáció Android 9.0 / iOS 13 vagy ezeknél újabb szoftvert futtató készülékekkel kompatibilis.

**A QR-kód aktiválása után 24 óra múlva lehetséges a KÖKI kártya Apple Wallet (iOS) vagy a Google Pay (Android) tárcába helyezése.

Ezek után már nincs is más teendő, csak élvezni a vásárlást!

A vásárlás során az Apple Wallet-ből (IOS) vagy a Google Pay-ből (Android) hívd elő a KÖKI ajándékkártyát, és tartsd a POS-terminálhoz mobiltelefonod, úgy mint egy normál MasterCard bankkártyát.

A KÖKI ajándékkártyát szinte az összes üzletünkben használhatod, nézd meg a listát >>ITT<<!


Az ajándékkártya minimum 5 000 Ft, maximum 50 000 Ft értékben tölthető fel és a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül használható fel. Az ajándékkártya-rendszert kizárólag 16 év felettiek használhatják. Amennyiben 18 éven alattiak regisztrálnak, úgy 24 óra átfutási idővel kell számolni.

Várjunk csak, KÖKI applikáció?

Bizony! Az ajándékkártya-szolgáltatással egy időben elindítjuk a KÖKI applikációt is, amit megtaláltok az >>Apple App Store-ban (IOS)<<  és a >>Google Play Áruházban (Android)<< KÖKI név alatt. Az applikáció nem csak az ajándékkártya aktiválása miatt fontos. A jövőben olyan kényelmi funkciók érkeznek rá, amik még élvezetesebbé teszik a KÖKI-ben töltött időt! Kövess minket figyelemmel, hogy időben értesülj az újdonságokról!

 

Töltsd le az applikációt az Apple App Store-ból

Töltsd le az applikációt a Google Play Áruházból

Vásárolj online KÖKI ajándékkártyát

 

KÖKI ajándékkártya ÁSZF

Adatvédelmi Szabályzat

KÖKI ajándékkártya GYIK