KÖKI ajándékkártya karácsonyra!


Egyre közelednek az ünnepek és neked még mindig nincs ötleted, hogy mivel lepd meg a családtagjaidat, barátaidat?

Pánikra semmi ok: a KÖKI ajándékkártya a megoldás!

De mi is az a KÖKI ajándékkártya?

A KÖKI ajándékkártya az Apple Wallet (IOS) vagy a Google Pay (Android) díjmentes, biztonságos elektronikus pénztárcába integrálható MasterCard alapi virtuális bankkártya.

 

Miért jó ez neked és annak, akit megajándékozol?

A KÖKI ajándékkártyára feltöltött összeg a KÖKI Bevásárlóközpont üzleteiben költhető el, így akit meglepünk, tényleg azt vehet magának, amit csak szeretne! Nem kell attól félnie, hogy olyan terméket találjon, ami a kapott összeget meghaladja, mint a papíralapú ajándékkártyáknál, hiszen ezt akár apránként is elköltheti. Praktikus, mert mindig kéznél van – ki indul el manapság mobiltelefon nélkül otthonról? A KÖKI applikációban pedig nyomon tudja követni költéseit, illetve azt, hogy mekkora keret áll még rendelkezésére.

 

Hol tudsz KÖKI ajándékkártyát vásárolni?

Az ajándékkártyát online a koki.peakgiftcard.com weboldalon, december 3. és 31. között pedig a KÖKI Bevásárlóközpont ajándékkártya standjánál, az első emeleten, hoszteszeinktől is meg tudod vásárolni (hétköznap 12:00 és 20:00 óra között, hétvégén pedig 10:00 és 18:00 között), és ebben az esetben készpénzes vásárlásra is van lehetőséged.

▶️ Ha személyesen vásárlod meg az ajándékkártyát, akkor most egy ünnepi ajándékkísérő kártyát is adunk ajándékba, amin az aktiváláshoz szükséges QR-kód is megtalálható.

▶️ Amennyiben online vásárlod meg az ajándékkártyát, akkor e-mailben kapod meg az aktiváláshoz szükséges QR-kódot. Kinyomtatod az e-mailt, borítékba teszed és máris kész a tökéletes ajándék!


Amennyiben KÖKI ajándékkártyát vásároltál szeretteidnek vagy esetleg magadnak, akkor a következő nagyon egyszerű lépésekkel aktiválhatod:

  1. Töltsd le a KÖKI nevű applikációt az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból.
  2. Regisztrálj!
  3. Aktiváld a QR-kódot az ajándékkártya menüpontban!
  4. Aktiválás után egy mozdulattal helyezd át az ajándékkártyát az Apple Wallet (iOS) vagy a Google Pay (Android) alkalmazásba!*

*A QR-kód aktiválása után 24 óra múlva lehetséges a KÖKI kártya Apple Wallet (iOS) vagy a Google Pay (Android) tárcába helyezése.

Ezek után már nincs is más teendő, csak élvezni a vásárlást!

A vásárlás során az Apple Wallet-ből (IOS) vagy a Google Pay-ből (Android) hívd elő a KÖKI ajándékkártyát és tartsd a POS-terminálhoz mobiltelefonod, mint egy normál MasterCard bankkártyát.

A KÖKI ajándékkártyát szinte az összes üzletünkben használhatod, nézd meg a listát >>ITT<<!


Az ajándékkártya minimum 5 000 Ft, maximum 50 000 Ft értékben tölthető fel. Felhasználható a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül.

 

Ajándék 1000Ft!

És ez még nagyon nem minden! Egy extra meglepetéssel is készülünk nektek! 1000 KÖKI ajándékkártya vásárlót­**, aki a KÖKI Bevásárlóközpontban személyesen vásárolja meg az ajándékkártyát december 2. és 31. között, plusz 1000 Ft-tal lepünk meg, amit egy extra kártyán írunk jóvá! Lehet, hogy érdemes meglepni magadat is, nem gondolod?

**Minden nap az első 35, adventi vasárnapokon pedig az első 40 vásárlót ajándékozzuk meg. Minden esetben 1000 Ft jár a vásárlás összegétől függetlenül.

 

Várjunk csak, KÖKI applikáció?

Bizony! Az ajándékkártya szolgáltatással egy időben elindítjuk a KÖKI applikációt is, amit megtaláltok az >>Apple App Store-ban (IOS)<<  és a >>Google Play Áruházban (Android)<< KÖKI név alatt. Az applikáció nem csak az ajándékkártya aktiválása miatt fontos. A jövőben olyan kényelmi funkciók érkeznek rá, amik még élvezetesebbé teszik a KÖKI-ben töltött időt! Kövess minket figyelemmel, hogy időben értesülj az újdonságokról!

 

Töltsd le az applikációt az Apple App Store-ból

Töltsd le az applikációt a Google Play Áruházból

Vásárolj online KÖKI ajándékkártyát

 

 

KÖKI ajándékkártya ÁSZF

Adatvédelmi Szabályzat

Promóciós Szabályzat