BORKUTIME Óraszaküzlet

Óra és ékszer

Bemutatkozás

Exkluzív modern miliő és közel 2.000 óra gazdag választéka várja Önt cégcsoportunk legújabb üzletében, a KÖKI Terminál LEGFELSŐ második szintjén.

Hasonlóan, mint a többi budapesti bevásárlóközpontban található üzletünknél, itt is elsődleges célként fogalmazódott meg, hogy óramárkáinkból lehetőség szerint találja meg mindenki a számára leginkább hozzáillőt, egyéniségéhez és igényeihez leginkább megfelelőt.

Klasszikustól a divat kategóriáig, korosztálytól és nemtől függetlenül úgy gondoljuk ez sikerült!

A piacvezető japán óramárkák közül CASIO és CITIZEN karórákból párját ritkító, változatos és igényes kollekciót sikerült összeállítanunk, de ugyanígy a legismertebb divatmárkák is hasonlóan kiemelt figyelmet kaptak. Ez utóbbiak közül a  TOMMY HILFIGER, FOSSIL, TIME FORCE, DIESEL, DKNY, MICHAEL KORS és a POLICE kollekciót kell megemlítenünk.

Természetesen a konzervatív ékszerórák iránt vonzódó hölgyek és a svájci órák kedvelői sem maradtak ki a sorból.

Az előbbiek a VECTOR, míg az utóbbiak a TISSOT modelljei közül válogathatnak.

Azért pedig, hogy a legújabb „műanyag – szilikon” trend szerelmesei se maradjanak választék nélkül, a SWATCH az ADIDAS és a COOLwatch színes órái közül vásárolhatnak.

Az említett számos divatmárkán felül, cégcsoportunk üzletei közül itt találkozhatnak először a POLICE acél ékszerekkel is.

Forgalmazott óramárkák: CASIO, CITIZEN, VECTOR, COOLWATCH, TOMMY HILFIGER, FOSSIL, TIME FORCE, DIESEL, DKNY, MICHAEL KORS, POLICE, TISSOT, SWATCH, ADIDAS

Üzlet adatlap

Üzlet profil

Óra és ékszer

Üzlet elhelyezkedése

Emelet 214.

Térkép azonosító

214

Mobil telefonszám

Vezetékes telefonszám

+36-1-347-0235

Bankkártya elfogadóhely

Igen

Nyitvatartás

Hétfő

10:00 - 20:00

Kedd

10:00 - 20:00

Szerda

10:00 - 20:00

Csütörtök

10:00 - 20:00

Péntek

10:00 - 20:00

Szombat

10:00 - 20:00

Vasárnap

10:00 - 18:00