Parkolás


Részletes információ:

Egyedi parkolási árajánlatért, parkolójegyekkel kapcsolatos bővebb információért kérjük, hogy látogassa meg a parkolót működtető cég weboldalát itt.

Tudnivalók a parkoláshoz:

  • Január 1-től újra fizetős lesz a parkolás a KÖKI-ben! Az első 2 óra díja 240 Ft/óra, ezt követően minden megkezdett óra további 200 Ft. Az első 10 perc ingyenes. A fizetést már bankkártyával és PARKL mobilappon keresztül is intézheted, amivel nem csak gyorsabb és egyszerűbb lesz az egész folyamat, de teljesen érintésmentes is. 

📲 Az app letöltése az alábbi oldalakon érhető el:

App Store: https://apps.apple.com/app/id1187301023

Play Áruház: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.parkl.androidclient

Ha elvesztette a parkolójegyét, vagy a parkolásról számlát szeretne, vagy bármilyen kérdése van a parkolással kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a mélygarázs főbejáratánál található parkoló irodában.

Állami ünnepnapokon a KÖKI Bevásárlóközpont parkolója részben az OBI külső parkolója teljesen zárva tart. Ezeken a napokon a -1. szinten biztosítjuk a parkolás lehetőségét, azonban a mélygarázs kizárólag az OBI oldalán lévő és az épület ezen részén elhelyezkedő Vak Bottyán utcai be- és kihajtón keresztül érhető el. A parkolóból a Megafitness a piros lifttel, a KACKAC Játszóház és a vasúti csomópont a sárga lifttel, illetve utóbbi még a parkolót gyalog elhagyva az épületet megkerülve közelíthető meg. A Bevásárlóközpont területén, leszámítva a nyitva lévő üzletek látogatásának céljából, tartózkodni tilos!

A tájékozódás megkönnyítésére adott parkoló zónákhoz adott színvilágú lift és eligazító táblák segítik az ide látogatókat.

parkolas-szinkoddal

A parkolók megközelítési lehetősége ki- és behajtási útvonalakkal:

parkolas-utcakkal

Parkolási Szabályzat:

Letöltés PDF formátumban (84kB)

A Nemzeti Közművek (NKM) elektromobilitással foglalkozó Mobiliti csoportjának első egyenáramú villámtöltőjét megtalálhatja a KÖKI Bevásárlóközpont földalatti parkolójának bejáratánál, ami 3 másik dupla csatlakozós AC töltővel egyetemben működnek. Az ausztrál gyártmányú, különösen keskeny kialakítású és csendes működésű töltőből eddig Magyarországon nem létesült egy sem, pedig speciális folyadékhűtéses kialakítása miatt Észak-Amerikában és a skandináv országokban is népszerű. A Tritium Veefil RT töltő mind CCS, mind CHAdeMO csatlakozón képes 50 kW teljesítmény leadására (de egyszerre csak az egyik mehet, mint minden más töltőnél is), de váltakozó áramú (AC) Type2 csatlakozás nincs rajta. A villámtöltő melletti 6 darab Type2-es csatlakozás mindegyike 22 kW-os, és a kábelek csatlakoztatása után automatikusan indul. A villámtöltő indításához sincs szükség regisztrációra vagy kártyára, a töltés az egyszerű kezelőfelületen egy gombnyomással indítható. Kellemes töltődést kívánunk.