Értékelni fogod a KÖKI új, 5 csillagos mosdóit!


Szerinted mitől lesz 5 csillagos egy mosdó? Mert tiszta, kényelmes, biztonságos, családbarát, vagy mert környezetbarát? Ha ezek mind számítanak neked, akkor az első és második emeleten felújított, és a modern kor minden követelményének eleget tévő mosdóinkat biztos értékelni fogod. Legyél visszajáró vendég, és nem csak mert a mosdójegy ára is visszajár!


Eddigi „mosdójegy” beváltóhelyek: Cserépváros, Székely Kantin, Mandarina Shoarma, Terminál Optika, MISSQ


A KÖKI első és második emeletén várnak vadonatúj mosdóink, amik számos kényelmi funkciójukkal az egész család használatra válnak:

  • A férfiben egy, a nőiben két gyermek mosdó van, alacsonyabb csészével és csappal a gyermekek kényelméért.
  • A mosdókban rejtett, érintésmentes szappan adagolók, vízcsapok és kézszárítók várnak a nagyobb higiéniáért.
  • A női és a férfi mellékhelység előtt is 3-3, számkombinációs csomagmegőrzőt találsz, ahová bezárhatod azokat a dolgaidat, melyek zavarnának kisebb-nagyobb dolgaid kényelmes elvégzésében.
  • Vigyázunk a környezetünkre, ezért kérünk, hogy használd a szelektív hulladékgyűjtőket Te is!
  • Automata kulacstöltővel kényelmesen feltankolhatsz ivóvízből a bevásárlásaidhoz.
  • A női mosdóban mozgássérült mosdót és a baba-mama szobát is találsz, melyek használatát belépést ellenőrző kamerarendszer teszi biztonságossá. A belépés előtt be kell csengetni, és az őrség csak azokat engedi be, akik jogosultak a használatra.
  • A baba-mama szobákat igyekeztük minél hangulatosabban berendezni: vidám gyerektapétával, a bébiétel melegítéshez szükséges mikróval, pelenkázóval, szagmentesítő kukákkal, babakocsiparkolóval, szülői mosdóval, és fényerő szabályzós hangulat világítással tettük otthonossá.

Az új mosdók használata 100 Ft, melyet maximálisan levásárolhatsz a beváltóhelyeken. Ráadásul nem csak készpénzzel, hanem bankkártyával is fizethetsz! Minden egyes „mosdójegy” 1000 Ft-os vásárlás esetén használható fel.

Kiskorúaknak a belépés díjtalan!