Újra nyit a KULTIK KÖKI Terasz!


Jó hír a filmek szerelmeseinek: június 14-től újra indulnak az esti, szabadtéri vetítések a KÖKI Tetőteraszán! A KULTIK KÖKI Terasz a tervek szerint egészen augusztus 28-ig nyitva lesz minden héten, hétfőtől szombatig, sőt, kedvező időjárás esetén még szeptemberi hosszabbítás is várható. A moziműsorban több premier- és közönségkedvenc film is helyet kapott.

A vetítések a sötétedés időpontjától függően 20:30 – 21:00 között fognak kezdődni. A 160 férőhelyes szabadtéri moziban a filmeket egy óriási, 10×6 méteres vásznon élvezheted, ahol a tűéles képről egy 4K DCI lézer vetítőgép gondoskodik majd, ami lehetővé teszi, hogy premier filmek is felkerülhessenek a KULTIK KÖKI Terasz moziműsorára. A kiváló hangzásért pedig valódi Dolby Digital hangrendszer felel.

Természetesen a hamisítatlan mozis büfé sem marad el, a kínálatában lesz minden, mi egy mozirajongó szemének és szájának ingere: popcorn, nachos és üdítő is. Igazi strand hangulat vár majd rád a 150 db kényelmes, rendezői széknek és a 10 db babzsák fotelnek köszönhetően.

Online jegyvásárlás és helyfoglalás lehetséges a KULTIK KÖKI Terasz weboldalán, illetve a helyszínen is.

Ráadásul minden jegy mellé egy 1000 Ft-os KÖKI utalvány jár ajándékba, amit a résztvevő üzletekben vásárolhatsz le az átvételtől számított 1 héten belül. A résztvevő üzletek listáját >>itt<< találod.


MOZI MIATTI LEZÁRÁS A TETŐKERTEN

A KÖKI Tetőkertjének az a része, ahol a KULTIK KÖKI Terasz, azaz a szabadtéri mozi található, 19:00 órától le lesz zárva a vetítési napokon. Az esetleges okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

AZ INGYENES PARKOLÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE

PARKL appal: Minden vetítési nap új kóddal lehet aktiválni az ingyenes parkolást. Ezt a kódot a mozi büfében kell elkérned és a PARKL applikációban a „Kuponok” menüpontban kell beírni.

Parkolójeggyel: A sorompónál kapott parkolójegyedet szintén a mozi büfében tudod érvényesíteni. Csak nyújtsd át kérlek a büfé személyzetének, ők tudják, mi a teendő!