Tesco

Élelmiszer

Bemutatkozás

Kőbánya-Kispest központjában, a metróvégállomás szomszédságában nyitotta meg kapuit legújabb Tesco áruházunk.

Az 5000 négyzetméter alapterületű vásártérrel büszkélkedő hipermarketünkben bármit megvásárolhat majd, amire csak szüksége lehet.

Nemcsak bőséges árukínálat, de vonzó árak, kedvező akciók és figyelmes kiszolgálás is várja a hozzánk betérőket. A mindennapokat és a vásárlást számtalan szolgáltatás teszi majd könnyebbé.

Ne csak frissen kezdje a napot, hanem zárja is!

Áruházunk pékségében friss, ízletes és ropogós termékek lesznek kaphatók széles választékban, jó minőségben és az egészséges étkezésre is figyelemmel. Nálunk a sütés folyamatos lesz, így bármelyik napszakban is tér be hozzánk, mindig vásárolhat majd friss pékárut.

Vegye kezébe a vásárlást!

Új áruházunkban módja nyílik majd arra is, hogy igazán a saját kezébe vegye a vásárlását. Önkiszolgáló kasszáinkkal nemcsak gyorsabb és könnyebb lesz a bevásárlás, de a sorban sem kell állnia hosszú percekig, amikor pont sietne.

Az önkiszolgáló pénztárakkal három egyszerű lépésben teheti majd gyorssá és praktikussá a vásárlását: a vonalkód-leolvasóval leolvassa a kiválasztott árucikkek árát, majd becsomagolja a termékeket a pénztárnál elhelyezett zacskókba, végül kifizeti a pénztárgépen megjelenő végösszeget. Ugye, milyen egyszerű?

Csatlakozzon a klubhoz, és élvezze az előnyöket!

Ön még nem tagja a Tesco Clubcard hűségprogramjának? Talán épp ősszel, új áruházunk nyitásakor jön el az ideje annak, hogy ezen változtasson.

A Clubcard hűségprogramunkat azért találtuk ki, hogy visszatérő, áruházláncunkhoz hű vásárlóinkat megajándékozzuk. Szeretnénk megköszönni nekik, hogy minket választottak, hogy rendszeresen nálunk vásárolnak.

Klubkártyatulajdonosaink egyre többet tudnak a programban szereplő üzleteinkben vásárolni – nemcsak pénzért, de pontokért is: minden 200 Ft értékű vásárlás után 1 pontot kapnak, az összegyűlt pontokat pedig áruházainkban levásárolhatják, illetve – meghatározott összeghatár felett – utalványokat és kuponokat kapnak utánuk.

Üzlet adatlap

Üzlet profil

Élelmiszer

Üzlet elhelyezkedése

I. emelet 101.

Térkép azonosító

101

Mobil telefonszám

+36-20-821-2534

Vezetékes telefonszám

nincs megadva

Weboldal

Bankkártya elfogadóhely

nincs megadva

Nyitvatartás

Hétfő

06:00 - 21:00

Kedd

06:00 - 21:00

Szerda

06:00 - 21:00

Csütörtök

06:00 - 21:00

Péntek

06:00 - 21:00

Szombat

06:00 - 21:00

Vasárnap

06:00 - 19:00