BORKUTIME ÓraszaküzletBemutatkozás

Exkluzív modern miliő és közel 2.000 óra gazdag választéka várja Önt cégcsoportunk legújabb üzletében, a KÖKI Terminál LEGFELSŐ második szintjén.

Hasonlóan, mint a többi budapesti bevásárlóközpontban található üzletünknél, itt is elsődleges célként fogalmazódott meg, hogy óramárkáinkból lehetőség szerint találja meg mindenki a számára leginkább hozzáillőt, egyéniségéhez és igényeihez leginkább megfelelőt.

Klasszikustól a divat kategóriáig, korosztálytól és nemtől függetlenül úgy gondoljuk ez sikerült!

A piacvezető japán óramárkák közül CASIO és CITIZEN karórákból párját ritkító, változatos és igényes kollekciót sikerült összeállítanunk, de ugyanígy a legismertebb divatmárkák is hasonlóan kiemelt figyelmet kaptak. Ez utóbbiak közül a  TOMMY HILFIGER, FOSSIL, TIME FORCE, DIESEL, DKNY, MICHAEL KORS és a POLICE kollekciót kell megemlítenünk.

Természetesen a konzervatív ékszerórák iránt vonzódó hölgyek és a svájci órák kedvelői sem maradtak ki a sorból.

Az előbbiek a VECTOR, míg az utóbbiak a TISSOT modelljei közül válogathatnak.

Azért pedig, hogy a legújabb „műanyag – szilikon” trend szerelmesei se maradjanak választék nélkül, a SWATCH az ADIDAS és a COOLwatch színes órái közül vásárolhatnak.

Az említett számos divatmárkán felül, cégcsoportunk üzletei közül itt találkozhatnak először a POLICE acél ékszerekkel is.

Forgalmazott óramárkák: CASIO, CITIZEN, VECTOR, COOLWATCH, TOMMY HILFIGER, FOSSIL, TIME FORCE, DIESEL, DKNY, MICHAEL KORS, POLICE, TISSOT, SWATCH, ADIDAS


Üzlet adatlap

Üzlet profil Óra és ékszer
Üzlet elhelyezkedése Emelet 214.
Térkép azonosító 214
Mobil telefonszám nincs megadva
Vezetékes telefonszám +36-1-347-0235
Weboldal

http://www.timecenter.hu

Bankkártya elfogadóhely nincs megadva

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00 – 20:00
Kedd: 10:00 – 20:00
Szerda: 10:00 – 20:00
Csütörtök: 10:00 – 20:00
Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00