Bemutatkozás

Az idén ötvenéves Yves Rocher márka a recesszió ellenére világszerte dinamikusan fejlődik. Szépségműhelyei öt kontinens nyolcvan országában működnek, növényi alapú kozmetikumaihoz több mint 1600 márkaboltban juthatnak hozzá a természetes alapanyagokat kedvelő vásárlók. Sikerének titka, hogy termékeit maga gyártja és forgalmazza, alapanyagainak zömét pedig saját biogazdaságaiban termeszti.

A világ vezető növényi alapú kozmetikumait gyártó cégének névadó alapítója, Yves Rocher egy bretagne-i kis ház padlásán rendezte be első laboratóriumát 1959-ben. Gyorsan kinőtte a szűk alkotóteret, s hamarosan felépült gyára La Gacilly-ban. 1969-ben nyitotta meg első márkaboltját Párizsban, a boulevard Haussmannon, amelyet 1600 követett világszerte.

A francia cég egyedülálló abban, hogy maga tartja kézben az összes munkafázist termékei előállítása során: a mezőgazdasági termelés, a növényvilág botanikai és tudományos kutatása, az innovatív hatóanyagok, újszerű összetételek bevezetése, az alapanyag-ellátás, gyártás, csomagolás, szállítás és végül a forgalmazás minden fázisa kontrollálható, így garantálva az egyenletesen kitűnő minőséget és a mindenki számára elérhető árat.

Az Yves Rocher laboratóriumaiban húsz kutatócsoport dolgozik. Minden évben közel harminc új növényi hatóanyagot dolgoznak ki és tesztelnek. 1959 óta több mint ötven szabadalomcsaládot jegyeztettek be. Az első Yves Rocher márkabolt 1997-ben nyílt meg Budapest belvárosában.

A cég egyik alapelve: növényvilág mindenki számára. Vagyis elérhetővé tenni minden nő számára a növényi alapú szépséget. A cégalapító Yves Rocher vallomása szerint “nem a növény minden tulajdonságának kiaknázása a nagy kihívás számunkra. Legnagyobb büszkeségünk az, hogy minden nő számára elérhetővé tesszük.”

És ez nem csupán azt jelenti, hogy a növényi alapanyagú Yves Rocher szépségápolási termékek szinte mindenki számára elérhető áron vásárolhatók meg, hanem földrajzilag is szeretne a márka a lehető legtöbb nőhöz eljutni. Ezért 2011-ben további magyarországi üzletek nyitását tervezi az Yves Rocher, így a KÖKI Terminalban már a 15. márkabolt nyílik.

KÖKI: Természetes kozmetikumok az Yves Rocher szépségműhelyeiből, mindenkinek elérhető áron, októbertől Kispesten is.


Üzlet adatlap

Üzlet profil Egészség és szépség
Üzlet elhelyezkedése Metro szint 106.
Térkép azonosító 106
Mobil telefonszám +36-30 534-4556
Vezetékes telefonszám nincs megadva
Weboldal

https://www.yves-rocher.hu

Bankkártya elfogadóhely nincs megadva

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00 – 20:00
Kedd: 10:00 – 20:00
Szerda: 10:00 – 20:00
Csütörtök: 10:00 – 20:00
Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00